Couple Dies Holding Hands„Au vrut să plece împreună de pe lumea aceasta. Așa a fost să fie”, spune fiica celor doi oameni.
Floyd (90 de ani) și Violet Hartwig (89 de ani) și-au dorit ca în momentul în care va trebui să părăsească această lume să o facă împreună, înconjurați de familie. Cei doi s-au căsătorit pe 16 august 1947 și după 67 de ani împreună au murit ținându-se de mână. Primul a fost Floyd, iar Violet l-a urmat după cinci ore.
Donna Scharton, fiica celor doi, este convinsă că acesta a fost destinul lor și că sunt norocoși ca după o viață minunată împreună să li se îndeplinească și cea din urmă dorință, anume să părăsească această lume în același timp.
Violet suferea de demență senilă de câțiva ani, iar familia sa a observat o agravare a stării sale pe parcursul vacanței de sărbători. Apoi, în luna ianuarie, Donna a primit un telefon de la doctorul tatălui său care i-a spus că Floyd suferă de insuficiență renală acută și că mai are doar două săptămâni de trăit. La aflarea acestei vești, familia a decis să îi interneze pe amândoi într-un azil pentru a primi o mai bună îngrijire medicală.
Când și-au dat seama că Floyd nu mai respiră, au împins cele două paturi pentru ca cei doi să fie unul lângă celălalt. Violet l-a luat de mână pe Floyd și după cinci ore a murit și ea.
Copii lor spun că au avut o viață minunată împreună și și-au dorit foarte mult o familie mare – cuplul a avut trei copii, patru nepoți și zece strănepoți. Au fost fideli și dedicați unul altuia indiferent de situație, iar finalul a fost unul pe măsura vieții frumoase avute împreună.

Sursă: www.time.com

Leave a comment