Cu cât privești mai mult imaginile acestui clip, cu atât pare mai incredibil. Ciclista australiană Loren Rowney își disputa sprintul cu campioana italiană Giorgia Bronzini, joia trecută într-o etapă a Tour de Drenthe (Olanda), când o mânâ din mulțimea ce asista de pe margine o impinge cu forță și o destabilizează. A urmat o cădere brutală.

Imaginile cu incidentul brutal a dat ocolul lumii iar pe ciclista australiană Loren Rowney nu a costat-o doar pierderea etapei ci și participarea la următoarele curse, din cauza unei rupturi de claviculă. operată și într-o stare psihică mai bună, ciclista a decis să povestească pățania fanilor ei de pe Twitter, pasionați de ciclism.
”Am lovit asfaltul cu forță. Prima reacție era între furie si confuzie. Nu puteam să imi dau seama cum s-a putut întâmpla așa ceva. Mă durea rău, eram isterică” a scrie pe Twitter ciclista născută în Africa, de oerigine australiană, rezidentă în Spania și cu cetățenie olandeză.


Despre agresor, Loren Rowney se întreabă dacă a făcut-o întradevăr indenționat.”Astfel de lucruri s-au mai întâmplat și în alte părți pentru că există oameni răi. Imi amintesc că un localnic odată ura ca cicliștii să treacă prin localitatea lui și a aruncat pioneze pe asfalt, provocând pene de cauciuc și accidente. Chiar îmi doresc și sper ca această persoană că nu fi fost rău intenționată, dar dacă a fost, sper să fie gasită și să plătească pentru gestul ei” a concluzionat ciclista, care se concentrează acum pe recuperearea ei.

Leave a comment