E greu de crezut ce au reușit să realizeze cei de la Formula 1 din Lotus F1 Racing într-o cursă dintre un tir cu remorcă atașată și o mașină de curse. Acest lucru nu a mai fost făcut niciodată și, după câte știm, nu a fost nici măcar încercat, dar acum face parte din recordurile mondiale înregistrate în Cartea Recordurilor Guiness. Trebuie să vezi ca să crezi, nu există altă posibilitate! Si chiar și așa pare incredibil.
Echipa Formula 1 Lotus a reușit să facă unul dintre giganticele lor tiruri să sară peste una dintre mașinile lor de curse; acest „experiment” a făcut furori pe rețelele de socializare, discutându-se foarte serios despre veridicitatea evenimentului. Deși pare de necrezut, există dovezi care demonstrează că, într-adevăr, acest record mondial a avut loc cu succes.
Reprezentanții echipei de Formula 1 în cauză au declarat că acesta reprezintă un nou record în ceea ce privește saltul unui tir – o distanță de aproximativ 25 de metri. Deși pare incredibil, este de ajuns să revedeți înregistrarea de câteva ori pentru a vă convinge că este adevărat și că reprezintă o reală reușită a acestei echipe care a obținut imposibilul!

https://www.youtube.com/watch?v=TVBcEg6klJI