Cancerul este o maladie care ucide mii și mii de oameni anual. De zeci de ani cercetătorii încearcă să găsească remediul acestei boli cumplite.
Johanna Budwig, o biochimistă de origine germană, a descoperit un tratament naturist pentru cancer după ce, o viață întreagă, s-a ocupat cu studiul cancerologiei.
Grație experienței dobândite și cunoștințelor de nutriție, ea a ajuns la concluzia că evoluția cancerului poate fi stopată prin alcalinizarea sângelui și restabilirea nivelurilor de oxigen și de nutrimente din sânge. Acest lucru ar împiedica tumorile să se multiplice și să se propage.
Până acum, cele mai comune tratamente pentru cancer sunt chirurgia, prin care se îndepărtează tumorile localizate înainte ca acestea să se propage, chimioterapia sau radioterapia, care distrug celulele canceroase și vin în completarea intervenției chirurgicale, alte metode de tratament, cum ar fi terapiile țintite sau hormonoterapia.

Principiul metodei Budwig

Conform www.santeplusmag.com, după ce a analizat sângele pacienților cu metastaze, considerați cele mai disperate cazuri, dr Budwig a remarcat că acest sânge prezenta niveluri foarte scăzute de hemoglobină. În plus, celulele erau lipsite de oxigen și de nutrimente esențiale bunei funcționări a organismului.
Lipsa unei oxigenări corespunzătoare se află la originea mutațiilor celulelor. Aceste celule încearcă să găsească altă sursă de energie, și anume aceea care provine din fermentarea zahărului. Astfel, iau naștere celulele canceroase care, la rândul lor, măresc nivelurile de toxicitate și de aciditate din sânge și favorizează scăderea și mai mult a nivelurilor de oxigen.
Pentru a remedia această situație, dr Budwig a încercat să alcalinizeze sângele și să restabilească nivelurile de oxigen și de nutrimente cu scopul de a împiedica tumorile să se multiplice și să se propage.

În ce constă faimosul tratament naturist pentru cancer descoperit de dr Budwig

Renumitul tratament naturist pentru cancer descoperit de biochimistul neamț cuprinde două etape:
Prima etapă constă în integrarea în alimentația zilnică a bolnavilor de cancer a unui amestec obținut din 3 linguri de in înmuiat în apă (sau 5 linguri de ulei de in bio, neîncălzit și netratat), o ceașcă de brânză dulce și un vârf de cuțit de piper Cayenne. Acest amestec se administrează cu o lingură de lemn, niciodată cu una metalică.
Semințele de in furnizează corpului acizii grași esențiali care suplinesc lipoproteinele și fosfolipidele lipsă, necesare funcționării adecvate a celulelor și oxigenării lor.
Brânza dulce furnizează proteinele de care se vor lega grăsimile pentru a deveni solubile în apă și pentru a penetra astfel membranele și pereții celulelor. Acest lucru asigură un aport de energie și de oxigen mult mai mare, ceea ce reduce dezvoltarea tumorilor.

Schimbarea comportamentului alimentar

Cea de-a doua etapă a acestui tratament naturist pentru cancer presupune respectarea câtorva reguli de viață al căror scop este acela de a limita la maximum cantitatea de toxine care pătrund în corp și îi măresc aciditatea, creând astfel un mediu propice dezvoltării celulelor canceroase.
Se consumă doar alimente proaspete și bio
Nu se bea apă de la robinet și niciun fel de băutură carbogazoasă
Se evită zahărul, alimentele procesate, grăsimile animale, maioneza și sosurile pentru salate disponibile în comerț
Zahărul se înlocuiește cu îndulcitori: miere sau ștevie
Se beau 3 căni de ceai verde zilnic
Se consumă sucuri de legume proaspete: suc de morcovi, de țelină, de sfeclă roșie
Se evită sarea, pâinea albă, orezul alb, făina albă
Nu se consumă produse din soia
Se înlocuiesc uleiurile hidrogenate și uleiul de pește cu ulei de cocos
Se limitează la maximum utilizarea medicamentelor și a produselor cosmetice chimice.

Nu apelați la acest tratament fără avizul medicului curant

Chiar dacă acest tratament naturist pare la îndemâna oricui, aveți mare grijă, el nu este chiar atât de ușor de urmat. Și ce este cel mai important, nu începeți acest tratament fără avizul și aprobarea medicului oncolog curant.

Leave a comment