O firmă a realizat un sondaj în 21 de națiuni și a dezvăluit care dintre ele ating cel mai bun climax și care ar trebui să lucreze la el.

În această lume în care totul se cuantifică, țările concurează nu numai pentru a vedea cine atrage mai mulți turiști, cine ajunge în capul listei sau cine are cel mai mare PIB.  Acum se rivalizează și pentru numărul de orgasme, pentru intensitate și chiar pentru cine se bucură mai intens între cearceafuri. Nu înseamnă că locul în care trăiești determină cu certitudine dacă atingi sau nu climaxul, dar aici intervin statisticile, tendința este clară și, dacă cineva vrea să facă dragoste mai bine, trebuie, se pare, să devieze de la direcția obișnuită.
Compania de jucării erotice LELO a realizat un studiu în 21 de țări, în care mai mult de 2 200 de persoane au răspuns unui sondaj foarte concret asupra obiceiurilor lor, plăcerilor și pozițiilor din timpul sexului.

Bazându-se pe răspunsurile lor, studiul a confirmat că, într-adevăr, breșa plăcerii dintre bărbați și femei este reală ( 90% față de un 64% de succes în favoarea lor) și, în plus, a dezvăluit națiunile care au mai multe și mai bune orgasme și prin urmare, cele care trebuie să-și mărească acest aspect particular.

Brazilia este, de departe, națiunea cea mai zgomotoasă dintre toate în pat. Portugalia este cea mai puțin zgomotoasă.

Esența acestor date constă în detaliile lor, având în vedere că LELO a catalogat țările după intensitatea orgasmelor și după particularități în ce privește sexul. În primul caz, țările latine, printre care și Spania, sunt în frunte: deși ocupă a treia treaptă în ceea ce privește frecvența, sunt cele care au raportat o mai mare satisfacție. Dacă a Spaniei este de 10, cea a Statelor Unite este de 7. Trebuie să spunem că este o clasificare subiectivă, dar ne facem o idee despre cine este mulțumit și cine nu cu viața sa sexuală.

Deasemeni, studiul a dezvăluit particularitățile unora dintre aceste țări. Potrivit datelor firmei de jucării erotice, Brazilia este națiunea cea mai gălăgioasă și câștigă de departe: 65% dintre repodenți s-au descris drept gălăgioși în pat.  Norvegia, țară aflată la antipozii culturali ai națiunii sudamericane, ocupă al doilea loc cu 39,9%. Desigur, nu tuturor le place zgomotul în dormitor. Portughezii, de exemplu, preferă o bandă sonoră mai liniștită în timpul sexului și 42% susțin că preferă să tacă. atunci când ajung la climax. Alții, cum sunt francezii, punctează că măresc decibelii doar când este vorba despre perechea obișnuită sau cunoscută.

Norvegia conduce la…

Temperaturile reci ale Norvegiei trebuie să fie mediul propice pentru a te adăposti între cearceafuri și pentru a căuta căldura prin contact uman, ținând cont că 35% dintre norvegienii sondați au afirmat că ating climaxul sexual cel puțin o dată pe zi. Și asta, având în vedere că media mondială este de două până la de trei ori pe săptămână, este demn de admirat. Cine știe, poate așa îți vei replanifica vacanțele de iarnă și, de ce nu, să faci o escapadă până la Oslo să probezi dacă este cu adevărat capitala sexului.

Spania, alături de Chile și Argentina, este țara care recunoaște o mai mare satisfacție: orgasmele lor sunt mai intense

Pentru a evidenția, să luăm ca exemplu Marea Britanie, unde doar un procent de 11% afirmă că au ajuns la asemenea cote sau Brazilia, unde 30% dintre cei chestionați au admis că ajungeau la orgasm doar o dată pe săptămână. De exemplu, germanii, presupuși atât de eficienți, recunosc că într-un procent de 2,54% din ocazii (ceva ce în Spania se întâmplă în 0,27% din cazuri), nu atingeau climaxul, ceea ce îi face una dintre națiunile mai puțin norocoase. Și totuși, cel mai rău stau canadienii, pentru că până la 15% dintre ei confesează că niciodată nu au experimentat această senzație.
Deși Norvegia se pare că a dat lovitura, țările hispanice care au participat la sondaj, (Chile, Spania, Argentina), nu au rămas în urmă. 12% dintre cei chestionați au susținut că aveau un orgasm cel puțin o dată pe zi și 70% îl obțineau între două și trei ori pe săptămână. Românii nu apar în acest sondaj, dar tu știi mai bine unde ne încadrăm.

Dacă tu consideri că nu atingi nici pe departe performanța norvegienilor, poate ar trebui să te convingi să urmezi aceste sfaturi (pentru ei și pentru ele), să probezi noi poziții și să faci fanteziile realitate, pentru a înviora viața ta sexuală. Să încerci nu strică și în mod clar, va fi mult mai ieftin decât orice călătorie în țările nordice.

Leave a comment